Schumy Csaba

Hobbiként indult, 2001 óta hivatásom a fotózás. Megrendelőim újságok, cégek, fotóügynökségek, közintézmények és magánszemélyek is.

A fotózás számos területén mutathattam meg szakmai felkészültségemet és maximalizmusomat: rendezvényeken, konferenciákon, ételfotózásokon, termékbemutatókon, divatbemutatókon, ékszerfotózáson, családi eseményeken, esküvőkön, fotókönyvek készítésében is.

Nemcsak szakmai tudással, de magasszintű technikai felszereléssel, csúcstechnológiai vázakkal, optikákkal, számítógépes háttérrel, világítással, mozgó műtermem van, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen helyszínen rendelkezésre tudok állni.

A gondos, aprólékos utómunka szerves része a munkámnak. Ez a fotók digitális feldolgozását jelenti, mint a retusálás, a képkivágás, a különböző korrekciók elkészítése, melyek célja a minél tökéletesebb eredmény megszületése.

Nemcsak újságok és cégek számára készítek képeket. Három gyermekem születése döbbentett rá arra, hogy mennyire fontosak az emlékek, a soha vissza nem térő pillanatok megörökítése. Mindenki életében vannak olyan események, amelyeket nem akarunk elfelejteni: esküvő, eljegyzés, várandósság, születésnap vagy más fontos pillanat. Azt kívánjuk, bár magunkkal vihetnénk ezekből egy darabot, mert újra és újra át szeretnénk érezni azt, amit akkor. Ehhez nyújtok kreatív, gyors, megbízható, professzionális segítséget.

„Ne felejts el egyetlen pillanatot se, oly kevés van belőlük!”
Elizabeth Bowen

Elérhetőség

Hívjon bizalommal:
+36 30 964 58 13

Vagy küldj üzenetet az alábbi form segítségével:

Küldés